E-handel


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-portfolio-detail.php on line 59

Affärssystem för dig inom E-HANDEL

Vi har stor erfarenhet av att bygga integrationer mellan e-handels- och affärssystem. Med Visma.net som ERP är fördelen att bygga mellan två molnbaserade system, vilket sänker den tekniska risken och mer tid kan läggas på funktionalitet än att bara få data från e-shopen in på servern.

Förenkla vardagen

En enklare vardag med hjälp av elektronisk fakturahantering och ett CRM där säljarna kan lägga order ute på fältet.

Tidrapportering

Effektiv tidsrapportering är ett måste för dagens företag och högproduktiva anställda. Detaljerade rapporter underlättar för uppföljning och mäter lönsamhet.

Ett smart stöd

Med hjälp av Business Intelligence-lösningar får ni ett analysverktyg som gör det lättare att fatta kloka beslut.

Bokföring

Reducera den löpande bokföringen till ett minimum och gör momshanteringen automatisk.

Fakturering

Välj att skicka och ta emot alla dina dokument helt elektroniskt, då går dokumenten direkt mellan Visma.net och de system som dina kunder och leverantörer använder.

Engagemang och kunskap

Vi tycker mycket om det vi gör och vi är som nöjdast när det går bra för våra kunder. Vi vill att vår kunskap ska vara till nytta för dig!

Stor expertis med TREVIGA

WH Group har gått samman med Visma.net-partnern TREVIGA, som är en innovativ Visma.net-partner med fokus på e-handel, integrationer och automatisering av arbetsflöden.

Vi tror på potentialen i öppna API:er, möjligheten till automatisering av manuella arbetsuppgifter och att Visma.net är världens bästa affärssystem.

treviga.se

I den nya världen behövs inte längre ett kolossalt (och dyrt) ERP-system för tjänsteföretagen. Visma.net kan, för en bråkdel av kostnaden av att implementera någon av de stora elefanterna, hantera ditt företags avtalsfakturering enligt den nya tidens krav.

Med Visma.net slipper du underhålla repeterande offerter, uppdatera kundens kontaktuppgifter på många ställen och skapa komplicerade rapporter för att mäta värdet av kundstocken. Via API kan informationen om senaste faktureringen, återstående avtalsvärde och kundens betalningshistorik enkelt göras tillgänglig i ditt CRM-system.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/testimonial.php on line 104
  • Vi ser fram emot att bli del av WH Group och alla de nya möjligheter som det innebär för både våra kunder och anställda. Tillsammans med WH Group kommer vi att kunna accelerera utvecklingstakten och stärka vår erbjudande till nytta för såväl befintliga som nya kunder.

    Sebastian LundgrenVD, Treviga

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/team.php on line 201

KONTAKTA OSS
vi kan förenkla vardagen

Önskar du att kunde lägga mer energi på att få ut dina produkter på marknaden? Ett väl fungerande affärssystem frigör resurser och skapar möjligheter att driva verksamheten snabbare framåt. Tillsammans med oss blir det verklighet!

I våra ögon är affärssystemet ett av företagets viktigaste arbetsverktyg. Det ska förenkla vardagen, effektivisera samarbetet och ge bra kontroll över affärerna. Vi har hjälpt många företag inom olika branscher sätta upp lösningar som avlastar medarbetarna och frigör tid till andra viktigare uppgifter.

[contact-form-7 id=”18924″ title=”Wh Group”]