Qlik Sense Sälj


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-portfolio-detail.php on line 59

Säljapplikationen

Med Säljapplikationen får ditt säljteam full kontroll på er försäljning med hjälp av rankinggrafer och -tabeller per; kundsegment, kunder och produkter. Säljapplikationen är anpassat specifikt för din försäljningsorganisation. Säljansvarig kan enkelt och intuitivt analysera och ta del av data på egen hand.

I Säljapplikationen finns möjligheten att dynamiskt göra urval på olika nyckeltal och dimensioner som är relevanta för den säljansvarige. Information kan enkelt filtreras, vridas och brytas ned till detaljnivå. Det finns även stöd för geografisk försäljningsanalys och säljansvarig har själv möjlighet att skapa egna tabeller, grafer och presentationer.

WH Group har utvecklat stöd för behörighetshantering i Säljapplikationen för att möjliggöra att din försäljningsorganisation ska kunna fokusera på rätt kundsegment.

Självklart kommer du också att kunna skräddarsy applikationerna efter ditt data och din verksamhet samt ha helt egna applikationer.

Ett måste för din försäljningsorganisation.