Restaurang


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-portfolio-detail.php on line 59

Perfekt branschverktyg för dig inom RESTAURANG

Affärssystemet är en förutsättning för en fungerande verksamhet. Våra lösningar bygger på Visma Business och att använda en redan branschanpassad lösning är kostnadseffektivt jämfört med att själv betala för utveckling av affärssystemet.

Vi arbetar enbart med Visma Business som är ett kraftfullt och flexibelt affärssystem för effektivt samarbete och god kontroll. Sedan flera år arbetar vi kontinuerligt med att utveckla lösningen i takt med att tekniken mognar, våra kunders behov utvecklas och branschen förändras.

Smidigt och effektivt

En enklare vardag med hjälp av elektronisk fakturahantering och ett CRM där säljarna kan lägga order ute på fältet.

Enkelt och tryggt

Vi kan drifta ert affärssystem. Det räcker med dator och uppkoppling för att medarbetare på resa ska komma åt alla system.

Ett smart stöd

Med hjälp av Business Intelligence-lösningar får ni ett analysverktyg som gör det lättare att fatta kloka beslut.

En fungerande HELHETSLÖSNING

Molntjänster öppnar upp för nya möjligheter till samarbete, lagring och effektivisering. Läs nedan om varför Svenska Brasserier ansåg det vara ett självklart val att välja WH Group. Vi kan vara samma självklara val för er.

Restaurangkoncernen Svenska Brasserier behövde ett nytt affärssystem som fungerade för deras växande verksamhet. Valet föll då på WH Group som är Visma Business certifierade partner.

Svenska brasserier efterfrågade ett system som var användarvänligt men med stora anpassningsmöjligheter. Skalbarhet, effektivare administration och lättillgängliga nyckeltal var några av anledningarna till att valet föll på Visma business och WH Group.

– För Svenska Brasserier är det viktigt att enkelt kunna dela viktiga nyckeltal och KPI:er med flera personer i verksamheten. Vi ser en generell utveckling på marknaden där företag allt oftare efterfrågar verktyg som möjliggör att de smidigt kan dela information internt för att öka effektiviteten, säger Carola Lissel, vd för Visma Software.

Att WH Group upplevdes som lösningsorienterade, engagerade samt att de hade en stor förståelse för verksamheten bidrog även till Svenska Brasseriers val.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/testimonial.php on line 104
  • Visma Business uppfyllde våra krav på en helhetslösning med hantering av ekonomi, inköp, varumottagning och lager i ett flöde och att det även kunde integreras med våra restaurangers kassasystem.

    Niklas JohanssonCFO, Svenska Brasserier

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/team.php on line 201

KONTAKTA OSS
vi kan förenkla vardagen

Önskar du att kunde lägga mer energi på att få ut dina produkter på marknaden? Ett väl fungerande affärssystem frigör resurser och skapar möjligheter att driva verksamheten snabbare framåt. Tillsammans med oss blir det verklighet!

I våra ögon är affärssystemet ett av företagets viktigaste arbetsverktyg. Det ska förenkla vardagen, effektivisera samarbetet och ge bra kontroll över affärerna. Vi har hjälpt många företag inom olika branscher sätta upp lösningar som avlastar medarbetarna och frigör tid till andra viktigare uppgifter.

[contact-form-7 id=”18924″ title=”Wh Group”]