Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/core/sf-page-heading.php on line 142

Det torra i dryckesbranschen


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-portfolio-detail.php on line 59

Bästa branschverktyget för dig inom VIN & SPRIT

Vi är specialiserade på just dryckesbranschen och det gör att du kan känna dig trygg. Vi förstår din verksamhet och håller koll på och utvecklar lösningarna så att de är uppdaterade och följer branschens regelverk.

Affärssystemet är en förutsättning för en fungerande verksamhet. Våra lösningar bygger på Visma Business och är anpassade för dig som handlar med alkoholhaltig dryck. Att använda en redan branschanpassad lösning är kostnadseffektivt jämfört med att själv betala för utveckling av affärssystemet.

Vi arbetar enbart med Visma Business som är ett kraftfullt och flexibelt affärssystem för effektivt samarbete och god kontroll. Sedan flera år arbetar vi kontinuerligt med att utveckla lösningen i takt med att tekniken mognar, våra kunders behov utvecklas och branschen förändras.

Smidigt och effektivt

En enklare vardag med hjälp av elektronisk fakturahantering och ett CRM där säljarna kan lägga order ute på fältet.

Enkelt och tryggt

Vi kan drifta ert affärssystem. Det räcker med dator och uppkoppling för att medarbetare på resa ska komma åt alla system.

Ett smart stöd

Med hjälp av Business Intelligence-lösningar får ni ett analysverktyg som gör det lättare att fatta kloka beslut.

Allt på en plats

Vi hjälper dig att komma igång och utvecklar din verksamhet. Du pratar med oss och vi sköter kontakten med myndigheter och underleverantörer.

Experter på dryckesbranschen

Vi förstår din verksamhet och kan branschen. När vi sköter drift och distribution kan du lägga fullt fokus på affär och strategi.

Engagemang och kunskap

Vi tycker mycket om det vi gör och vi är som nöjdast när det går bra för våra kunder. Vi vill att vår kunskap ska vara till nytta för dig!

NÖJDA KUNDER är vår drivkraft

Under 15 år har vi utvecklat lösningar för dryckesbranschen och vi har hjälpt över 150 importörer i Norden.

Vårt erbjudande utvecklas kontinuerligt i takt med att tekniken utvecklas och branschens förutsättningar förändras. Vårt flexibla upplägg passar både stora och små verksamheter

Nyheter viktiga för dig i DRYCKESBRANSCHEN 

Följ vårt nyhetsflöde för att hänga med i vad som händer i dryckesbranschen. Allt ifrån uppdateringar i WHs system till lagändringar.

Våra experter förstår din VERKSAMHET 

Vår kunskap kommer till nytta i din verksamhet. Vi kan alla delar av branschen och fyller de luckor du inte vill lägga interna resurser på. Du kanske har en ekonom eller en logistiker, men inte båda. Vi stöttar på det sätt som passar dig bäst.

Lägg ut delar av administrationen och spar tid. Förutom ett anpassat affärssystem erbjuder vi tjänster för dig som handlar med vin och sprit. Effektiva lösningar i vardagen leder till ökad lönsamhet. Det har vi tagit fasta på när vi utvecklat våra tjänster:


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/team.php on line 201

KONTAKTA OSS
vi kan förenkla vardagen

Önskar du att kunde lägga mer energi på att få ut dina produkter på marknaden och träffa producenter? Ett väl fungerande affärssystem frigör resurser och skapar möjligheter att driva verksamheten snabbare framåt. Tillsammans med oss blir det verklighet!

I våra ögon är affärssystemet ett av företagets viktigaste arbetsverktyg. Det ska förenkla vardagen, effektivisera samarbetet och ge bra kontroll över affärerna. Vi har hjälpt många företag inom olika branscher sätta upp lösningar som avlastar medarbetarna och frigör tid till andra viktigare uppgifter.

[contact-form-7 id=”18924″ title=”Wh Group”]

0