Visma.net ERP


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-portfolio-detail.php on line 59

Ett komplett molnbaserat affärssystem Visma.net

Visma.net är ett komplett molnbaserat affärssystem utvecklat för den nordiska marknaden. Utformat för stora och medelstora bolag som vill jobba enhetligt och integrerat i ett system som främjar automatisering av verksamhetens ekonomiska och administrativa processer.

Visma.net är ett kraftfullt affärssystem i molnet utvecklat för att standardisera och automatisera era ekonomiska samt administrativa processer.

Genom att välja ett affärssystem i molnet tar ni ett avgörande steg mot att modernisera ert sätt att jobba och framtidssäkra verksamheten. Funktionaliteten kan enkelt anpassas efter vad ni behöver samt vill uppnå och ni skalar enkelt upp eller ner funktionalitet efter behov och situation, tack vare en flexibel abonnemangsmodell.

Vi ser till att allt funkar och finns alltid tillhands om ni behöver hjälp, support eller vägledning kring utveckling av er verksamhet med affärssystemet som stöd.

Med en molntjänst behövs inga egna servrar eller resurser som säkerställer säkerheten. Det ingår i tjänsten.

Ni får allt i en lösning, väljer vad ni vill ha och betalar bara för det ni använder. Funktionerna i Visma.net kan enkelt anpassas efter varje kunds behov och ni skalar enkelt upp eller ner funktionalitet efter behov.

Ni får alltid den senaste versionen – utan att ni behöver tänka på uppgraderingar och uppdateringar.

En abonnemangstjänst reducerar oförutsägbara investeringskostnader. Och ni betalar bara för det ni använder.

Att kunna logga in och jobba i affärssystemet var du än befinner dig från dator, platta eller mobil gör ett mobilt arbetssätt möjligt. På riktigt.

Som certifierad partner till Visma kan vi hjälpa er från behovsanalys till implementering, och agerar gärna bollplank på er digitaliseringsresa. Vi hjälper er att matcha behov och önskemål med lösning, moduler och tjänster samt säkerställer att ni kommer igång på bästa sätt.

KONTAKTA OSS vi är certifierad partner

Vi kan hjälpa er från behovsanalys till implementering, och agerar gärna bollplank på er digitaliseringsresa. Vi hjälper er att matcha behov och önskemål med lösning, moduler och tjänster samt säkerställer att ni kommer igång på bästa sätt.

[contact-form-7 id=”20880″ title=”Wh Group_tjanster”]