Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/core/sf-page-heading.php on line 142

En leverantör för allt du BEHÖVER

Det är mycket att tänka på och tufft att hinna sätta sig in i allt som krävs för att få verksamheten att rulla. Vi har lång erfarenhet av branschen och förstår de utmaningar som du som vinimportör stöter på.

Vi kan vara ditt back office så att du kan ägna tid åt producenter, mässor och viner. Vi fungerar som rådgivare och administratörer och kan hjälpa till med allt från lagerhantering och logistik till att ta hand om inkommande order och sköta telefonpassning. Tillsammans med våra partners erbjuder vi de smartaste lösningarna för dig som handlar med vin och sprit. För att spara din tid kommunicerar du bara med oss på Liquid Logistics. Här är några exempel på tjänster som vi erbjuder:

Lager och distribution  

Vi hjälper dig att ordna skatteupplag för effektiv lagring och distribution till systembolag, grossister och restauranger i hela Sverige. Vi samarbetar med JF Hillebrand Logistics som har lång erfarenhet av dryckeslogistik och med XSAM som distribuerar över nästan hela landet.

Starta verksamhet

Vi hjälper dig att söka tillstånd och komma igång med din verksamhet. Vi sätter upp hela lösningen i vårt branschanpassade Visma Business, lägger upp artiklar och kunder, gör inköpsorder och säkerställer att verksamhetens flöden fungerar.

Ekonomi och redovisning

Om du vill ha hjälp med att sköta ekonomi och redovisning tar våra ekonomer hand om det. De har full koll på branschen och du väljer själv om du vill ha hjälp då och då eller om någon ska arbeta hos er en dag i veckan eller mer.

Allt på en plats

Vi hjälper dig att komma igång och utvecklar din verksamhet. Du pratar med oss och vi sköter kontakten med myndigheter och underleverantörer.

Experter på dryckesbranschen

Vi förstår din verksamhet och kan branschen. När vi sköter drift och distribution kan du lägga fullt fokus på affär och strategi.

Engagemang och kunskap

Vi tycker mycket om det vi gör och vi är som nöjdast när det går bra för våra kunder. Vi vill att vår kunskap ska vara till nytta för dig!

Tillbaka till Liquid Logistics >>

Det låter fantastiskt! Jag vill veta mer!

Kontakta oss