Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/core/sf-page-heading.php on line 142

Rätt affärssystem stöttar din FRAMGÅNG!

Vårt affärssystem bygger på Visma Business och är anpassat för företag som handlar med vin och sprit. Några av många fördelar med det är att vi håller koll på Systembolagets och branschens regler och rutiner, alkoholskatteredovisningen sköts automatiskt och du kan lätt komma åt systemet var du än befinner dig.

Valfrihet för den mindre verksamheten

Du väljer själv mellan olika systemlösningar. Om du har mycket restaurangförsäljning och lägger order och fakturerar varje dag kan du själv uppdatera register, hämta lagerinformation och köra ut rapporter när du vill. Om du enbart har systembolagsdistribution kan du lugnt lämna allt i våra händer, vi sköter logistiksystemet åt dig och skickar dig rapporter via mail.

Kostnadseffektivitet

Vi förstår det lilla företagets förutsättningar och utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi har därför ett brett erbjudande till vettigt pris.

Snabbt och flexibelt

Små företag har snabba beslutsvägar och vi är vana att jobba fort. Våra lösningar ska vara en konkurrensfördel för dig. Du väljer själv vilka delar du vill ha.

En trygg lösning

Vi förstår din verksamhet och kan stötta där du saknar kunskap eller tid. Vi håller även koll på och anpassar våra lösningar när branschens regelverk eller förutsättningar förändras.

Tillbaka till Liquid Logistics >>

Det låter fantastiskt! Jag vill veta mer!

Kontakta oss