Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/core/sf-page-heading.php on line 142

Vi tar hand om de TORRA DELARNA!

Det är mycket att tänka på och tufft att hinna sätta sig in i allt som krävs för att få verksamheten att rulla. Vi tar hand om de lite torrare delarna som administration, tillstånd, kommunikation med myndigheter och lager så att du kan fokusera på produkter, erbjudanden och själva affärerna. Här är några exempel på tjänster som vi erbjuder:


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/testimonial.php on line 104

Bokföring och redovisning Vi kan göra allt en redovisningsbyrå gör. Våra ekonomer är specialiserade på just dryckesbranschen och väl insatta i branschens myndighetsrapportering och alkoholskatteredovisning. Du väljer själv om du vill ha hjälp då och då eller om du vill ha en person hos er en dag i veckan eller mer. Vi kan ta hand om hela eller delar av ditt företags ekonomiadministration på ett kostnadseffektivt sätt.

Back office Vi kan vara ditt back office så att du kan ägna tid åt producenter, mässor och viner. Vi fungerar som rådgivare och administratörer och kan hjälpa till med allt från lagerhantering och logistik till att ta hand om inkommande order och sköta telefonpassning.

  • När du är kund hos oss sköter vi kontakten med våra underleverantörer och samarbetspartner. Du behöver bara kommunicera med oss. Vi arbetar även nära Systembolaget och håller noga koll på regelverk och nyheter.

    Inger WesterlingSäljansvarig Liquid Logistics

Tillbaka till Liquid Logistics >>

Det låter fantastiskt! Jag vill veta mer!

Kontakta oss