Ny projektledare till WH Group

Ny projektledare till WH Group
WH Group

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Staffan Allard kommer närmast från Visma Esscom där han jobbat som projektledare vid implementering av butiksdata hos nya kunder. Senare också som Incident Manager för kunder inom farmaci och livsmedel.

Tidigare jobbade Staffan på Visma Retail som koordinator av butiksdatainstallationer. Ett jobb som han har många års erfarenhet av från sin tid på RBS AB där han installerade, utbildade och supporterade kassa- och Backoffice-system hos flera av de stora livsmedelskedjorna.

”Under åren har jag sett hur viktigt det är att processer för systemimplementation finns på plats och att överlämning till fortsatt drift, förvaltning och support görs med stor noggrannhet.” säger Staffan och fortsätter ”Processtyrning har intresserat mig och legat mig varmt om hjärtat under alla de installationsprojekt jag deltagit i.”

Staffan tar också gärna en löprunda eller stakar på i skidspåret när han inte ägnar sig åt, familjen, huset eller båten.

Vi hälsar Staffan hjärtligt välkommen till oss!