Ordermottagning HoReCa & Grossist

Ordermottagning HoReCa & Grossist
WH Group

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

När din orderavdelning inte är på plats eller när de behöver extra hjälp tar vi hand om din kund och sköter ordermottagningen. Vi kan dryckesbranschen och flera av oss har arbetat i många år med vin- och spritimportörer, det ger dig en extra trygghet.

• Vi tar emot beställningar via mail och telefon
• Vi lägger upp nya kunder
• Vi svarar på frågor om produkter och tillgänglighet
• Vi hanterar returer och reklamationer

Allt sköts från vårt kontor men vi kan också vara på plats hos dig om det önskas.

När och Var
Vi erbjuder ordermottagning helgfria vardagar mellan kl. 08:00-17:00. Arbetet utförs på vårt kontor men vi kan också vara på plats hos dig om det önskas.

Välkommen att kontakta oss via Dennis Norström
Telefon 08-410 606 39.

Uppstart & Debitering

För dig som är ny kund hos oss behöver vi göra en konfiguration, sätta upp e-post och inloggning till Visma Business mm. Det tar ungefär 4–8 timmar beroende på er egna systemuppsättning. När du är igång som kund hos oss så sköter vi din ordermottagning, du behöver boka minst 3 timmar per tillfälle. Det går bra att avboka men då ser vi gärna att det sker 24 timmar före ordertjänstens start annars utgår en debitering på 3 timmar. Vill du att vi är på plats hos er så utgår minimidebitering på 8 timmar.