Redovisningskonsult till WH Group

Redovisningskonsult till WH Group
WH Group

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Redovisningskonsult till WH Group

Är du en senior ekonom som drivs av att stötta företag med din kompetens och erfarenhet? Då kan det här vara en möjlighet för dig! Du kommer arbeta brett, med samtliga delar av ett företags ekonomi och utveckla kundrelationer genom god verksamhetsförståelse. På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar.

DIN VARDAG

Du kommer arbeta med kunder, i både mindre och större bolag, som konsult med rådgivning inom ekonomi och redovisningstjänster efter kundens behov. Ofta har du nära samarbete med såväl ägare som VD för att stötta organisationen med stöd vid till exempel revision, kontakt med myndigheter.

Några exempel på arbetsuppgifter:

  • Hantera den löpande bokföringen, månadsbokslut och årsbokslut
  • Genomföra in- och utbetalningar samt lönehantering
  • Löpande ha avstämningar med kund
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra

VEM ÄR DU?

Du är en erfaren redovisningsekonom eller business controller och har förmåga att snabbt sätta dig in i hur företaget fungerar. Du motiveras av en varierande vardag med flera olika kontaktytor internt såväl som externt. Som person är du socialt utåtriktad, prestigelös och sätter kunden i fokus.

För att lyckas i rollen är det en fördel att du har förmågan att snabbt skifta perspektiv samt hantera flera aktiviteter parallellt. En stor portion ansvarskänsla och förmågan att periodvis hantera hög arbetsbelastning är två framgångsfaktorer för rollen. Du har erfarenhet från redovisningsarbete, gärna från mindre bolag eller har arbetat som konsult.

Du kan vara redovisningsekonom, civilekonom eller har motsvarade arbetslivserfarenhet.

OM WH Group

WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar inom branscher såsom import och partihandel med alkoholhaltiga drycker, retail, e- handel, grossist, tredjepartslogistik, flytt och transport. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business och Visma.net i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics, Incendo Consulting och Treviga och är idag 40 medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är även ofta på plats hos kund.

 

NÅGRA AV DE FÖRMÅNER VI ERBJUDER

  • En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
  • En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
  • Centralt läge
  • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
  • Marknadsmässiga löner
  • Friskvård

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Jessica Jewrém Mobil: +46 70 735 57 40