Svenska Brasserier väljer affärssystem från Visma Business och WH Group

Svenska Brasserier väljer affärssystem från Visma Business och WH Group
WH Group

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Restaurangkoncernen Svenska Brasserier behövde ett nytt affärssystem som fungerade för deras växande verksamhet. Valet föll då på WH Group som är Visma Business certifierade partner.

Svenska brasserier efterfrågade ett system som var användarvänligt men med stora anpassningsmöjligheter. Skalbarhet, effektivare administration och lättillgängliga nyckeltal var några av anledningarna till att valet föll på Visma business och WH Group.

– För Svenska Brasserier är det viktigt att enkelt kunna dela viktiga nyckeltal och KPI:er med flera personer i verksamheten. Vi ser en generell utveckling på marknaden där företag allt oftare efterfrågar verktyg som möjliggör att de smidigt kan dela information internt för att öka effektiviteten, säger Carola Lissel, vd för Visma Software.

Att WH Group upplevdes som lösningsorienterade, engagerade samt att de hade en stor förståelse för verksamheten bidrog även till Svenska Brasseriers val.

– Visma Business uppfyllde våra krav på en helhetslösning med hantering av ekonomi, inköp, varumottagning och lager i ett flöde. Systemet ska också integreras med våra restaurangers kassasystem, säger Niklas Johansson, CFO på Svenska Brasserier.