Systembolagets nya faktureringsrutin igång hos våra kunder

Systembolagets nya faktureringsrutin igång hos våra kunder
WH Group

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Systembolaget har infört en ny faktureringsrutin och går från dagens fakturering, tre gånger per månad, till daglig digital fakturering. Den nya faktureringsrutinen har gjort det möjligt för Systembolaget att automatisera och höja kvaliteten i faktureringen, få effektivare matchning av fakturor, jämnare kassaflöde och färre felaktiga kvalitetsreklamationer.

Vi har därför byggt en funktion så att våra kunder automatiskt kan läsa in fakturainformationsfiler från Systembolaget direkt i affärssystemet Visma Business. Vår lösning, som är anpassad för att hantera alkoholhaltiga drycker, innebär en helautomatisk process utan något som helst manuellt arbete.

Den nya faktureringsrutinen är redan igång hos våra PostNord-kunder som kört den med lyckat resultat mot Systembolaget sedan september 2017. I början av februari kommer DLP att gå igång med daglig systembolagsfakturering och i slutet på februari är det JF Hillebrands tur.