Utbildning i Validoo

Utbildning i Validoo
WH Group

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Systembolaget är igång med att ersätta dagens TVC med artikelinformation via Validoo. Hantering av artikelinformation enligt GS1:s standard och en ny faktureringsprocess införs nu stegvis under 2017–2018.

Som du säkert vet har vi på WH Group genomfört ett utvecklingsarbete och är verifierad systemleverantör till Validoo. Det innebär att du som importör, direkt i affärssystemet Visma Business, kan hantera artikelinformation enligt GS1:s standard för alkoholhaltiga drycker och via Validoo skicka produktinformation till Systembolaget och andra köpare som följer den standarden.

Vi utbildar och hjälper våra kunder igång i den utrullningstakt Systembolaget har. Vi utbildar enskilt eller i grupp där ett antal utbildningstillfällen nu också finns inplanerade i september och oktober.

Har du frågor om utbildning eller funderingar angående Validoo är du hjärtligt välkommen att höra av dig, maila info@whgroup.se

Du kan också läsa mer på www.validoo.se