Vi välkomnar Skogens Sköna Gröna som ny kund

Vi välkomnar Skogens Sköna Gröna som ny kund
WH Group

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Skogens Sköna Gröna tar vår hjälp med bland annat Visma Business och JF Hillebrand Logistics för att lansera både sin snaps och punsch på Systembolaget. Gemensamma faktorn är deras egentillverkade och prisbelönta Gran Zirup som smakbärare.

Allt började med Gran Zirupen, som Eva på Skogens Sköna Gröna började tillverka till kockar, krögare och barmästare samt små matbodar/butiker i hela Sverige som gillade den goda unika smaken. Kort därefter vann både Gran Zirupen och Skogens Sköna Gröna olika priser för sin goda smak och innovativa produkt. Sedan dess har utbudet ökat och idag tillverkar de utöver många matprodukter även egen snaps och punsch med Gran Zirupen som smakbärare.

Skogens Sköna Gröna produkter baseras på vad skogen och den gamla kulturträdgården har att erbjuda. De utvecklar traditionella produkter och tekniker till nya innovativa mat och dryck upplevelser för att passa det moderna köket.

Gran Zirup Snaps är en snaps skapad utifrån deras egna brännvin tillverkat av 100% korn från Hälsinglands bönder som bas. De mixar sedan i en härligt söt lite bränd Gran Zirup. Snapsens karaktär blir lite sötaktig varm och med en härlig citrusfriskhet på slutet.

Åre Grunsch är en lite annorlunda punsch där de mixar i både Gran Zirup och ordentligt med mörk Rom i Punschen. Det skapar en annorlunda och spännande Punsch eller rättare sagt Åre Grunsch.