Vilket fantastiskt år vi haft!

Vilket fantastiskt år vi haft!
WH Group

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

 

Och 2019 har börjat i full fart. Vi jobbar varje dag med att förenkla vardagen för våra kunder och att hitta nya lösningar och integrationer.  2018 lanserade vi WH Mobile Extension – den mobila lösningen för Visma Business och vi introducerade även ett kraftfullt rapport- och analyspaket i Qlik Sense. Det kommersiella ekosystem vi och våra kunder verkar i förändras kontinuerligt och listan över lösningar och integrationer vi tillhandahåller kan göras lång. Där återfinns exempelvis inköpsportaler som Nores och FreshX för restauranger. Vidare har vi våra effektiva kopplingar till tredjepartslogistiker som JF Hillebrand, PostNord, DLP och Aditro. Att handeln online fortsätter att öka kan ju knappast ha undgått någon och vårt kraftfulla API nyttjas mot e-handelsplattformar som Magento och Storm Commerce. Betalningslösningar som Klarna och Svea Ekonomi är självklara beståndsdelar i dessa lösningar. Listan över integrationer kan i princip göras hur lång som helst.

 

Vi har nu kavlat upp ärmarna efter en välförtjänt julledighet och jobbar målinriktat med att utveckla system- och logistiklösningar för en enklare vardag för våra kunder. 

Foto: David Isberg