WH Group och Visma.net-partnern Treviga har gått samman

WH Group och Visma.net-partnern Treviga har gått samman
WH Group

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/whgroups/public_html_old/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

WH Group och Visma.net-partnern Treviga har gått samman

Visma.net är ett integrerat och komplett affärssystem i molnet som helt automatiserar processer och hanterar komplexa, repetitiva bokföringsuppgifter. Perfekt för alla företag som vill minska kostnader och öka resultaten genom att effektivisera tid, resurser och teknik.

” Treviga är en innovativ Visma.net-partner med fokus på e-handel, integrationer och automatisering av arbetsflöden. Vi ser Treviga som en perfekt komplettering till vår idag starka Visma Business-portfölj av produkter, tjänster och branschlösningar för bl.a vin- och sprit och retail säger Tomas Holm, VD och delägare i WH Group.”

Sebastian Lundgren, VD Treviga, tillägger:

”Vi ser fram emot att bli en del av WH Group och alla de nya möjligheter som det innebär för både våra kunder och anställda. Tillsammans med WH Group kommer vi att kunna accelerera utvecklingstakten och stärka vårt erbjudande till nytta för såväl befintliga som nya kunder.”

Vi ser i sammangåendet en stor utvecklingspotential.

”Vi vill erbjuda våra kunder paketlösningar inom både e-handel och OMNI. Med Trevigas kunskap kan vi erbjuda stor branschkunskap inom båda områdena fortsätter Nils Westerling, delägare WH Group.”

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss:

Tomas Holm, VD och delägare WH Group
tomas@whgroup.se

Sebastian Lundgren, VD Treviga
sebastian.lundgren@treviga.se